Looking For Anything Specific?

Nina Derwael Ongelijke Leggers : Drie Belgische medailles op het EK turnen - Andere sporten ... : Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het.

Nina Derwael Ongelijke Leggers : Drie Belgische medailles op het EK turnen - Andere sporten ... : Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het.. Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers. Een val op de balk kostte haar heel wat punten. Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen.

Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het. This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships Ze was als eerst geplaatste aan de finale begonnen na 15.141 punten in de kwalificaties. Nina derwael pakt goud op het europese kampioenschap turnen in glasgow, 5 augustus 2018. Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties.

Nina Derwael is weer de WK-koningin van de brug met ...
Nina Derwael is weer de WK-koningin van de brug met ... from nnieuws.be
De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). De belgische turntrots schitterde ook op de wereldbekermanche in cottbus aan de brug met ongelijke leggers. Gymnaste nina derwael heeft op het europees jeugd en olympisch festival in het georgische tbilisi zilver veroverd op de brug met ongelijke leggers. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: De negentienjarige truiense verdedigt er haar wereldtitel van vorig jaar in doha. Nina derwael archives archyworldys from static.nieuwsblad.be. Dat leverde een score op van 14.433. Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,.

De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael.

Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers. Daarnaast behaalde nina derwael goud op de brug met ongelijke leggers en werd daarmee wederom wereldkampioen! De belgische turntrots schitterde ook op de wereldbekermanche in cottbus aan de brug met ongelijke leggers. Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. Derwael begon goed aan de allroundfinale en stond na de eerste rotatie helemaal bovenaan de rangschikking. Ze is daarmee de allereerste belgische turnster die een gouden medaille haalt in het turnen. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. De negentienjarige truiense verdedigt er haar wereldtitel van vorig jaar in doha. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: Haar oefening voerde ze nog niet helemaal uit zoals ze wilde: Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,. Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in de qatarese hoofdstad doha. Niemand kon haar van de titel.

Tot aan het laatste onderdeel, de sprong, had nina de bronzen medaille voor allround nog in handen. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: De triomfen van nina derwael: Brug met ongelijke leggers, meerkamp landenwedstrijd. Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde.

Nina doet het! Derwael pakt WK-goud op brug met ongelijke ...
Nina doet het! Derwael pakt WK-goud op brug met ongelijke ... from images4.persgroep.net
Nina derwael archives archyworldys from static.nieuwsblad.be. Nina derwael schrijft geschiedenis op het ek gymnastiek. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. De topfavoriete was heer en meester in de finale en hield met een duidelijk verschil de britse downie en de amerikaanse lee achter zich.nina derwael successfully defends her world title on uneven bars. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Een val op de balk kostte haar heel wat punten.

De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk.

Ze was als eerst geplaatste aan de finale begonnen na 15.141 punten in de kwalificaties. Na haar sterke prestatie in de teamcompetitie en in de meerkamp moest hét onderdeel van nina derwael op. Nina derwael is donderdag op het wk turnen in de qatarese hoofdstad doha in de finale van de allroundcompetitie net naast het podium gevallen. World championships european championships european games 2016 olympian. De negentienjarige truiense verdedigt er haar wereldtitel van vorig jaar in doha. De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. De topfavoriete was heer en meester in de finale en hield met een duidelijk verschil de britse downie en de amerikaanse lee achter zich.nina derwael successfully defends her world title on uneven bars. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. Nina derwael heeft vrijdagnamiddag op het wk turnen in qatar een gouden medaille gepakt op de brug met ongelijke leggers. Wk gymnastiekwat glanst ze weer, nina derwael. Derwael begon goed aan de allroundfinale en stond na de eerste rotatie helemaal bovenaan de rangschikking.

This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships Gymnaste nina derwael heeft op het europees jeugd en olympisch festival in het georgische tbilisi zilver veroverd op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is regerend europees kampioen aan de brug met ongelijke leggers, en dus zijn de verwachtingen hoog gespannen in canada. Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers. Ze is daarmee de allereerste belgische turnster die een gouden medaille haalt in het turnen.

Nina Derwael verlengt haar titel op de brug met ongelijke ...
Nina Derwael verlengt haar titel op de brug met ongelijke ... from nl.metrotime.be
Nina derwael heeft vrijdagnamiddag op het wk turnen in qatar een gouden medaille gepakt op de brug met ongelijke leggers. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. Nina derwael is regerend europees kampioen aan de brug met ongelijke leggers, en dus zijn de verwachtingen hoog gespannen in canada. De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. De eerste ooit voor belgië.

Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,.

Ze is daarmee de allereerste belgische turnster die een gouden medaille haalt in het turnen. We zijn er al aan gewoon geworden, al mag het zeker niet als vanzelfsprekend beschouwd worden. Haar oefening voerde ze nog niet helemaal uit zoals ze wilde: De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is regerend europees kampioen aan de brug met ongelijke leggers, en dus zijn de verwachtingen hoog gespannen in canada. Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,. Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers. Dat leverde een score op van 14.433. This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar. Voor nina derwael is the sky the limit.

De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael nina derwael. Olympisch goud is haar ultieme ambitie.

Posting Komentar

0 Komentar